Bel ons: 088 525 37 17
Naar homepage

DevOps Foundation

Duur: 2 dagen
Deze EXIN DevOps Foundation-certificering is ontworpen om IT- en zakelijke professionals basiskennis en begrip van DevOps te geven. Deze certificering, gecreëerd als opstap naar de EXIN DevOps Professional-certificering, bevestigt het begrip van de oorsprong van DevOps en de voordelen van DevOps-principes en -praktijken voor de organisatie.

Over de training

Tijdens deze training leer je alles over de theorie van DevOps, ondersteund door voorbeelden uit de praktijk:

Benodigde voorkennis:

Er is geen specifieke voorkennis vereist. Kennis van Agile, Scrum en Servicemanagement/ ITIL kunnen wel van pas komen tijdens deze training.

Let op: zowel het lesmateriaal, de lessen als het examen van deze training, zijn beschikbaar in het Engels en Nederlands.

DevOps Foundation

4 overzichtelijke modules

Het lesprogramma van DevOps Foundation bestaat uit 4 modules.

  1. DevOps basis
  2. DevOps principes
  3. DevOps belangrijkste oefeningen
  4. Praktische toepassing van DevOps

Inhoud van het programma

Hieronder leggen we uit wat de modules inhouden, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Module 1: DevOps basis

In de eerste module leer je alles over de DevOps-oorsprong, wat de definitie van DevOps inhoudt, wat de redenen zijn voor het gebruik van DevOps en welke misvattingen er zijn.

Module 2: DevOps principes

Module 2 gaat over de waardestroom, implementatiepijplijn, versiebeheer, configuratiebeheer en Definition of Done (DoD).

Module 3: DevOps belangrijkste oefeningen

In deze module hebben we het over het verschil van de traditionele oefeningen en DevOps-oefeningen.

Module 4: Praktische toepassing van DevOps

In de laatste module komen de onderwerpen toepasbaarheid, beperkingen, commerciële kant-en-klare software gebruiken en evoluerende architectuur en organisatie modellen aan bod.

Heb je interesse in deze training?

Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Heb je vragen over deze training of de aanmeldprocedure? Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel direct 088 525 37 17 of stuur een e-mail naar nlleertdoor@itph-academy.nl.

NLLD subsidie niet meer beschikbaar!

Helaas heeft ITPH Academy geen beschikking meer over de NLLD subsidie waarmee dit traject werd bekostigt. Ontvang meer informatie over trainingen met bekostiging in de toekomst. Vul hier je gegevens in.

Akkoord voorwaarden(Vereist)
Toestemming nieuwsbrief(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is deze training geschikt?

DevOps Foundation is ideaal voor IT- en zakelijke professionals die DevOps willen begrijpen en willen weten hoe hun organisatie kan profiteren van de principes ervan. Dit omvat degenen die deelnemen aan een DevOps-team en iedereen die zich bezighoudt met informatie- en technologiebeheer.

DevOps Foundation

Hoe verloopt de aanmeldprocedure?

Stap 1: Aanmelden

Je meldt je aan door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. Je krijgt een voorlopige bevestiging van je aanmelding van ons.

Stap 2: Aanleveren gegevens

Voor het kunnen meedoen aan deze kosteloze training, hebben wij aanvullende gegevens van je nodig. Wij nemen contact met je op voor het aanleveren van de noodzakelijke gegevens.

Stap 3: Bevestiging aanmelding

Nadat alle gegevens bij ons zijn aangeleverd, krijg je van ons een definitieve bevestiging via de mail  van je aanmelding voor de training. De gegevens over de precieze startdatum, de lestijden en de lesmaterialen krijg je zo snel mogelijk van ons na je definitieve aanmelding.

Stap 4: Start training

Je start de digitale training bij ITPH Academy.

Stap 5: Afronding training

Je sluit het trainingsprogramma af met het examen EXIN DevOps Foundation, dat bij de training is inbegrepen. Je schrijft je hier wel zelf voor in. Je kunt daarbij zelf bepalen waar en wanneer je het examen maakt.

Unieke samenwerking

ITPH Academy heeft een unieke samenwerking met Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Omdat ITPH Academy de subsidie NL leert door toegereikt heeft gekregen, kunnen we kosteloze trainingen en opleidingen voor om- en bijscholing mogelijk maken. Een samenwerking waar we trots op zijn!