Bel ons: 088 525 37 17
Naar homepage

Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)

Duur: 2 dagen
In de DP-900 training Microsoft Azure Data Fundamentals leer je de basisprincipes van databaseconcepten in een cloudomgeving, krijg je basisvaardigheden in clouddataservices en bouw je fundamentele kennis van clouddataservices op binnen Microsoft Azure.

Over de training

In de training leren we je de belangrijkste concepten van data in Azure te beschrijven, leggen we relationele gegevens in Azure uit en leer je hoe je componenten van een modern datawarehouse in Azure kunt identificeren.

Benodigde voorkennis:

Je bezit enige basiskennis van clouddatadiensten binnen Microsoft Azure.

Let op: het lesmateriaal en examen van deze training zijn in het Engels. De lessen worden wel in het Nederlands gegeven.

Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)

4 overzichtelijke modules

Het lesprogramma van Microsoft Azure Data Fundamentals bestaat uit 4 modules.

  1. Kerngegevensconcepten verkennen
  2. Relationele gegevens verkennen in Azure
  3. Niet-relationele gegevens verkennen in Azure
  4. Gegevensanalyse verkennen in Azure

Inhoud van het programma

Hieronder leggen we uit wat de modules inhouden, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Module 1: Kerngegevensconcepten verkennen

Data is het fundament waarop alle software is gebouwd. In deze module leer je alles over veelvoorkomende gegevensindelingen, workloads, rollen en services en bereiden we je voor op een carrière als dataprofessional.

Module 2: Relationele gegevens verkennen in Azure

Relationele gegevens vormen de kern van de meeste bedrijfsapplicaties en zijn de basis waarop veel bedrijfsgegevensoplossingen zijn gebouwd. Microsoft Azure biedt services voor het beheer van relationele databases, zodat je nieuwe toepassingen kunt bouwen of bestaande naar de cloud kunt migreren.

Module 3: Niet-relationele gegevens verkennen in Azure

Niet-relationele gegevens zijn een gebruikelijke manier voor toepassingen om gegevens op te slaan en op te vragen zonder de overhead van een relationeel schema. In Microsoft Azure kun je Azure Storage en Azure Cosmos DB gebruiken om schaalbare, veilige gegevensarchieven te bouwen voor niet-relationele gegevens.

Module 4: Gegevensanalyse verkennen in Azure

De gigantische groei van data in de afgelopen jaren voedt de digitale transformatie van bedrijven door snelle en goed geïnformeerde besluitvorming mogelijk te maken door middel van data-analyse. Microsoft Azure biedt meerdere services die je kunt combineren om grootschalige analyseoplossingen te bouwen die gebruikmaken van de nieuwste technologieën en technieken voor gegevensopname, opslag, modellering en visualisatie.

Heb je interesse in deze training?

Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Heb je vragen over deze training of de aanmeldprocedure? Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel direct 088 525 37 17 of stuur een e-mail naar nlleertdoor@itph-academy.nl.

NLLD subsidie niet meer beschikbaar!

Helaas heeft ITPH Academy geen beschikking meer over de NLLD subsidie waarmee dit traject werd bekostigt. Ontvang meer informatie over trainingen met bekostiging in de toekomst. Vul hier je gegevens in.

Akkoord voorwaarden(Vereist)
Toestemming nieuwsbrief(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is deze training geschikt?

Je wilt de basisprincipes van databaseconcepten in een cloudomgeving leren zodat je uiteindelijk clouddatadiensten kunt bouwen binnen Microsoft Azure.

Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900)

Hoe verloopt de aanmeldprocedure?

Stap 1: Aanmelden

Je meldt je aan door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. Je krijgt een voorlopige bevestiging van je aanmelding van ons.

Stap 2: Aanleveren gegevens

Voor het kunnen meedoen aan deze kosteloze training, hebben wij aanvullende gegevens van je nodig. Wij nemen contact met je op voor het aanleveren van de noodzakelijke gegevens.

Stap 3: Bevestiging aanmelding

Nadat alle gegevens bij ons zijn aangeleverd, krijg je van ons een definitieve bevestiging via de mail van je aanmelding voor de training. De gegevens over de precieze startdatum, de lestijden en de lesmaterialen krijg je zo snel mogelijk van ons na je definitieve aanmelding.

Stap 4: Start training

Je start de digitale training bij ITPH Academy.

Stap 5: Afronding training

Je sluit het trainingsprogramma af met het examen Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900), dat bij de training is inbegrepen. Je schrijft je hier wel zelf voor in. Je kunt daarbij zelf bepalen waar en wanneer je het examen maakt.

Unieke samenwerking

ITPH Academy heeft een unieke samenwerking met Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Omdat ITPH Academy de subsidie NL leert door toegereikt heeft gekregen, kunnen we kosteloze trainingen en opleidingen voor om- en bijscholing mogelijk maken. Een samenwerking waar we trots op zijn!