Bel ons: 088 525 37 17
Naar homepage

Managing Modern Desktops (MD-101)

Duur: 5 dagen
In deze training leer je hoe je een implementatiestrategie voor besturingssystemen kunt plannen en uitvoeren met behulp van moderne implementatiemethoden. Ook leer je wat er nodig is om Microsoft Intune in een organisatie te integreren.

Over de training

Tijdens deze training behandelen we:

Benodigde voorkennis:

Je hebt kennis van M365 workloads en je hebt ervaring met het implementeren, configureren en onderhouden van (Windows 10)-apparaten en -technologieën.

Let op: het lesmateriaal en examen van deze training zijn in het Engels. De lessen worden wel in het Nederlands gegeven.

Moderne desktops beheren (MD-101)

3 overzichtelijke modules

Het lesprogramma van Managing Modern Desktops bestaat uit 3 modules.

  1. Basisprincipes van Microsoft Endpoint Manager
  2. Moderniseren van bedrijfsimplementatie met Windows-apparaten en Microsoft 365-apps
  3. Beheren van bedrijfsimplementatie met Microsoft 365

Inhoud van het programma

Hieronder leggen we uit wat de modules inhouden, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Module 1: Basisprincipes van Microsoft Endpoint Manager

Deze module helpt je te begrijpen hoe je de gegevens, apparaten en apps van je organisatie kunt beheren en beschermen. We leggen de producten en services uit die Microsoft Endpoint Manager omvatten. Je leert over de Endpoint Manager-omgeving en de ondersteunde platforms, zoals iOS, Windows en Android.

Daarnaast krijg je inzicht in beveiligingsregels, nalevingsbeleid en toegangsrechten. Voor app-beheer leer je hoe apps kunnen worden toegewezen, beheerd en beveiligd. Verder leer je over het configureren van apps, het beschermen van app-gegevens, het beheren van app-beleidstoewijzingen en het implementeren van app-beveiligingsregels.

Module 2: Moderniseren van bedrijfsimplementatie met Windows-apparaten en Microsoft 365-apps

Microsoft 365 helpt je bij het creëren van een veilige, altijd up-to-date omgeving door gebruik te maken van Windows-apparaten met Microsoft 365 Apps en Microsoft Enterprise Mobility + Security.

In deze module leer je alles over de aanbevolen stappen om een organisatie te upgraden naar Windows-apparaten en Microsoft 365-apps, inclusief hoe je bestaande tools en processen kunt benutten en tegelijkertijd moderne beheertechnologie en -benaderingen kunt toepassen.

Module 3: Beheren van bedrijfsimplementatie met Microsoft 365

In module 3 leer je bedrijfsimplementatie te beheren met moderne tools van Microsoft 365.

Je stelt gebruikers en IT in staat te profiteren van de eenvoudige implementatie en productiviteitsverbeteringen van Windows-apparaten, terwijl je toch de bestaande normen voor beveiliging en beheer behoudt.

Heb je interesse in deze training?

Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Heb je vragen over deze training of de aanmeldprocedure? Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel direct 088 525 37 17 of stuur een e-mail naar nlleertdoor@itph-academy.nl.

NLLD subsidie niet meer beschikbaar!

Helaas heeft ITPH Academy geen beschikking meer over de NLLD subsidie waarmee dit traject werd bekostigt. Ontvang meer informatie over trainingen met bekostiging in de toekomst. Vul hier je gegevens in.

Akkoord voorwaarden(Vereist)
Toestemming nieuwsbrief(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor IT-professionals en beheerders die zich graag willen ontwikkelen tot Modern Desktop Administrator.

Moderne desktops beheren (MD-101)

Hoe verloopt de aanmeldprocedure?

Stap 1: Aanmelden

Je meldt je aan door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. Je krijgt een voorlopige bevestiging van je aanmelding van ons.

Stap 2: Aanleveren gegevens

Voor het kunnen meedoen aan deze kosteloze training, hebben wij aanvullende gegevens van je nodig. Wij nemen contact met je op voor het aanleveren van de noodzakelijke gegevens.

Stap 3: Bevestiging aanmelding

Nadat alle gegevens bij ons zijn aangeleverd, krijg je van ons een definitieve bevestiging via de mail van je aanmelding voor de training. De gegevens over de precieze startdatum, de lestijden en de lesmaterialen krijg je zo snel mogelijk van ons na je definitieve aanmelding.

Stap 4: Start training

Je start de digitale training bij ITPH Academy.

Stap 5: Afronding training

Je sluit het trainingsprogramma af met het examen Managing Modern Desktops (MD-101), dat bij de training is inbegrepen. Je schrijft je hier wel zelf voor in. Je kunt daarbij zelf bepalen waar en wanneer je het examen maakt.

Unieke samenwerking

ITPH Academy heeft een unieke samenwerking met Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Omdat ITPH Academy de subsidie NL leert door toegereikt heeft gekregen, kunnen we kosteloze trainingen en opleidingen voor om- en bijscholing mogelijk maken. Een samenwerking waar we trots op zijn!