Bel ons: 088 525 37 17
Naar homepage

Microsoft Office Specialist (MOS) Associate Word 2019

Duur: 2 dagen
Tijdens deze training leer je het programma Word kennen en laten we je zien hoe je hier effectief gebruik van kunt maken.

Over de training

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Benodigde voorkennis:

Let op: zowel het lesmateriaal, de lessen als het examen van deze training, zijn beschikbaar in het Engels en Nederlands.

Microsoft Office Specialist (MOS) Associate Excel 2019

5 overzichtelijke modules

Het lesprogramma van Microsoft Office Specialist (MOS) Associate Word 2019 bestaat uit 5 modules.

  1. Documenten maken en beheren
  2. Teksten en alinea’s opmaken
  3. Tabellen en lijsten maken
  4. Verwijzingen maken en beheren
  5. Grafische elementen invoegen en opmaken

Inhoud van het programma

Hieronder leggen we uit wat de modules inhouden, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Module 1: Documenten maken en beheren

In de eerste module maak je kennis met het programma Word. We leren je hoe je een leeg document opent, de navigatie van het programma en hoe je tekst invoegt. Ook gaan we dieper in op het opmaken van een document en het wijzigen van de instellingen.

Module 2: Teksten en alinea’s opmaken

Module 2 gaat over het opmaken van tekst. Onderwerpen die aan bod komen zijn kopiëren/ plakken, een markeringskleur toepassen, tekst en alinea’s ordenen en groeperen en teksten indelen in meerdere kolommen.

Module 3: Tabellen en lijsten maken

Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van tabellen en lijsten. Zo leer je hoe je een tabel maakt, tekst converteert naar een tabel en andersom. Ook weet je na deze module hoe je rijen en kolommen wijzigt en een tabel opmaakt.

Module 4: Verwijzingen maken en beheren

In deze module gaan we aan de slag met bronvermeldingen en de inhoudsopgave. We laten je zien hoe je bronvermeldingen kunt invoegen in bibliografieën, afbeeldingen en tabellen. Ook leer je een standaardinhoudsopgave te maken.

Module 5: Grafische elementen invoegen en opmaken

In de laatste module leer je om grafische elementen in te voegen en op te maken. We gaan aan de slag met het invoegen van (scherm)afbeeldingen en tekstvakken. Daarnaast leer je onder andere hoe je objecten opmaakt, een afbeeldingsstijl toepast en hoe SmartArt-afbeeldingen werken.

Heb je interesse in deze training?

Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Heb je vragen over deze training of de aanmeldprocedure? Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel direct 088 525 37 17 of stuur een e-mail naar nlleertdoor@itph-academy.nl

NLLD subsidie niet meer beschikbaar!

Helaas heeft ITPH Academy geen beschikking meer over de NLLD subsidie waarmee dit traject werd bekostigt. Ontvang meer informatie over trainingen met bekostiging in de toekomst. Vul hier je gegevens in.

Akkoord voorwaarden(Vereist)
Toestemming nieuwsbrief(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die nooit tot weinig Word gebruikt en daarmee wil leren werken.

Microsoft Office Specialist (MOS) Associate Excel 2019

Hoe verloopt de aanmeldprocedure?

Stap 1: Aanmelden

Je meldt je aan door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. Je krijgt een voorlopige bevestiging van je aanmelding van ons.

Stap 2: Aanleveren gegevens

Voor het kunnen meedoen aan deze kosteloze training, hebben wij aanvullende gegevens van je nodig. Wij nemen contact met je op voor het aanleveren van de noodzakelijke gegevens.

Stap 3: Bevestiging aanmelding

Nadat alle gegevens bij ons zijn aangeleverd, krijg je van ons een definitieve bevestiging via de mail  van je aanmelding voor de training. De gegevens over de precieze startdatum, de lestijden en de lesmaterialen krijg je zo snel mogelijk van ons na je definitieve aanmelding.

Stap 4: Start training

Je start de digitale training bij ITPH Academy.

Stap 5: Afronding training

Je sluit het trainingsprogramma af met het examen MO-100: Microsoft Word (Word and Word 2019), dat bij de training is inbegrepen. Je schrijft je hier wel zelf voor in. Je kunt daarbij zelf bepalen waar en wanneer je het examen maakt.

Unieke samenwerking

ITPH Academy heeft een unieke samenwerking met Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Omdat ITPH Academy de subsidie NL leert door toegereikt heeft gekregen, kunnen we kosteloze trainingen en opleidingen voor om- en bijscholing mogelijk maken. Een samenwerking waar we trots op zijn!