Bel ons: 088 525 37 17
Naar homepage

Professional Scrum Master (PSM I)

Duur: 2 dagen
In deze praktijkgerichte en intensieve training leer je alle facetten van Scrum, zodat je deze na de training optimaal kunt inzetten binnen je organisatie.

Over de training

Scrum heeft zich de laatste jaren bewezen als een zeer succesvolle manier om werk en samenwerking vorm te geven. Tijdens deze training zullen we daarom uitgebreid ingaan op alle facetten van dit framework. Daarbij leer je over Scrum zelf, het Agile gedachtengoed en wáárom bedrijven de noodzaak ervaren om Agile te worden. Ook bespreken we onderwerpen omtrent transparantie, feedback, werkcultuur, planning en klantinteractie.
Na deze training zal je niet alleen theoretische kennis hebben van Scrum, maar ook handvatten hebben om Scrum succesvol in de praktijk te toe te passen.

Let op: het lesmateriaal en de lessen van deze training zijn beschikbaar in het Engels en Nederlands. Het examen wordt afgenomen in het Engels.

Professional Scrum Master (PSM I)

5 overzichtelijke modules

Het lesprogramma Professional Scrum Master bestaat uit 5 modules die je op weg helpen met de Scrum methodiek.

  1. Waarom Agile en Scrum
  2. Wat is Agile
  3. Het Scrum framework
  4. Agile requirement engineering & planning
  5. PSM I Examenvoorbereiding

Inhoud van het programma

Hieronder leggen we uit wat de modules inhouden, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Module 1: Waarom Agile en Scrum

Agile en Scrum zijn geboren uit noodzaak. In deze module behandelen we de pijn die de laatste decennia is ontstaan, waarop Agile en Scrum het antwoord bleken te zijn.

Module 2: Wat is Agile

Hier behandelen we het concept Agile. Wat het precies is, en hoe het zich verhoudt tot de klassieke manier van werken.

Module 3: Het Scrum framework

Deze module beslaat het grootste deel van de training. We gaan uitgebreid in op alle aspecten van Scrum, de achterliggende theorie en de praktische toepassing ervan.

Module 4: Agile requirement engineering & planning

Bij succesvolle Scrum-implementaties zien we vaak aanvullende methodieken en middelen. Onder andere User Stories, Story Points en Planning Poker zullen hier de revue passeren.

Module 5: PSM I Examenvoorbereiding

Het mooie van deze training is dat hij niet alleen praktisch toepasbaar is, maar dat je er ook nog eens een certificaat mee kan behalen. In deze module bereiden we je voor op het PSM I examen.

Heb je interesse in deze training?

Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Heb je vragen over deze training of de aanmeldprocedure? Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel direct 088 525 37 17 of stuur een e-mail naar nlleertdoor@itph-academy.nl.

Ontvang meer informatie over deze training.

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voor wie is deze training geschikt?

De training Professional Scrum Master I (PSM I) is geschikt voor iedereen die bij (Scrum)projecten betrokken is of in de rol van Scrum Master in Scrum projecten werkt of wil werken. Voor deze training worden geen specifieke eisen gesteld.

Professional Scrum Master (PSM I)

Hoe verloopt de aanmeldprocedure voor NL Leert Door?

Stap 1: Aanmelden

Je meldt je aan door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. Je krijgt een voorlopige bevestiging van je aanmelding van ons.

Stap 2: Aanleveren gegevens

Voor het kunnen meedoen aan deze kosteloze training, hebben wij aanvullende gegevens van je nodig. Wij nemen contact met je op voor het aanleveren van de noodzakelijke gegevens.

Stap 3: Bevestiging aanmelding

Nadat alle gegevens bij ons zijn aangeleverd, krijg je van ons een definitieve bevestiging via de mail  van je aanmelding voor de training. De gegevens over de precieze startdatum, de lestijden en de lesmaterialen krijg je zo snel mogelijk van ons na je definitieve aanmelding.

Stap 4: Start training

Je start de klassikale training bij ITPH Academy, op onze locatie in Zwolle.

Stap 5: Afronding training

Het Professional Scrum Master I (PSM I) examen en Scrum.org-certificaat zijn bij de training inbegrepen. Je legt het examen online af op een moment naar keuze. Slaag je voor het PSM I examen, dan:

• ontvang je een Scrum.org Professional Scrum Master certificaat.

• word je levenslang lid van de Scrum.org community.

• word je opgenomen in de wereldwijde Professional Scrum Master database.

• krijg je 40% korting op het PSM II examen.

Unieke samenwerking

ITPH Academy heeft een unieke samenwerking met Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Omdat ITPH Academy de subsidie NL leert door toegereikt heeft gekregen, kunnen we kosteloze trainingen en opleidingen voor om- en bijscholing mogelijk maken. Een samenwerking waar we trots op zijn!